Tadaa!

Daar ben ik weer. Na een lange tijd (lees: maanden) Rakso te hebben verwaarloosd, ga ik nu weer proberen vaker te bloggen.

Wil het oorspronkelijke idee van mijn blog weer in ere gaan herstellen. Merk dat ik vooral het contact met de Almeerders beetje begin te missen en wil toch wat vaker gaan delen wat er bij mij speelt. Dus ik ga weer bloggen over wat mij bezig houdt en hoe ik mijn weekenden heb besteed. Blogde ik de laatste tijd eigenlijk alleen maar over games en over Mojo, nu ga ik dus weer terug naar de roots van Rakso.

Mojo heeft inmiddels een eigen plek en draait lekker. Elke week werk ik weer hard om ervoor te zorgen dat er zondag een nieuwe strip staat. Gelukkig is zondag een ruim begrip, want vaak komt het erop neer dat er pas om 1:30 (is ook nog zondag, toch?) een nieuwe strip staat. Maar tot nu toe is het me nog elke week gelukt, zit inmiddels al op 10 stripjes 🙂

Daarnaast zijn we bezig met het verkoop-klaar maken van ons huidige huis, aan het rondkijken voor ons toekomstige huis en ook nog eens druk bezig met hypotheken, bankzaken en ander geneuzel wat erbij komt kijken. Wel spannend allemaal en denk ook dat we ons huis begin volgende maand te koop gaan zetten.

Met sporten gaat het eventjes ietsje minder. Ben sinds eind september 2009 weer in clubverband aan het voetballen. Was even wennen, maar ik ging er wel vol voor. En dat merk ik nu, want m’n liezen vonden het niet zo prettig en raakten overbelast. Dus nu eventjes een tandje terug. Even niet meer voetballen, maar paar keer naar de fysio, zwemmen en buikspieroefeningen doen.

Zo. Dat is voor nu eventjes genoeg bijgepraat. Zal binnenkort wel weer iets melden als ik iets te melden heb 😉