Om eventjes bij te praten, hierbij weer eventjes een mix van korte puntjes:

// Vanochtend waren we al om 5:00 wakker. De katten waren druk en daarna konden we eigenlijk niet meer slapen. Dus maar eruit gegaan en was daarom ook vroeg op werk. Ook wel eens lekker.

// Woon nu ruim een jaar samen hier in Dordrecht en bevalt perfect. Heb m’n plek helemaal gevonden. Daarom ook de huur opgezegd van m’n flat in Almere, dus vanaf begin december is het echt-echt officieel. Ben ook sinds 1,5 maand weer aan het voetballen; bij het 3e van RCD in Dordrecht. Gaat wel lekker. Moest wel weer eventjes heel erg wennen, miste het balgevoel en ook qua posities en conditie was het eventjes weer terug bij af. Maar begint er steeds meer in te komen. Dus ben weer aan het sporten en dat voelt echt heel erg goed.

// Met Toedels gaat het goed. Ze groeit echt als kool, we kunnen ons bijna niet meer voorstellen dat ze een maand geleden nog maar zo’n klein propje was.

// Met de andere katten gaat het ook goed hoor.

// Volgende week dinsdag komt Modern Warfare 2 uit, het spel waar ik al zeker een half jaar op zit te wachten – als het niet langer is. Heb er zelfs speciaal vrij voor genomen, zodat ik er optimaal van kan genieten.

// Door de komst van Modern Warfare 2 ben ik helemaal vergeten af te tellen tot mijn verjaardag, wat dus over 1,5 week is. Misschien komt het omdat ik ouder wordt, maar kijk er minder naar uit dan vroeger. Niet meer afstrepen op de kalender, geen tussendoor aftel-updates, gewoon jarig. Misschien komt het ook omdat we het 2 weken later pas vieren – dan combineren Lies en ik onze verjaardagen. Maar verwacht dus eigenlijk weinig op m’n eigenlijke verjaardag.

Dat was het weer een beetje. Misschien volgende week eventjes een post als ik MW2 heb, maar denk dat ik daarna veels te druk ben met spelen. Mocht er nog iemand willen samen spelen, voeg me dan toe op Xbox Live: SkarNL