Afgelopen zaterdag gingen vriend Craggie en ik naar FirstLook. Dit game-event werd gehouden in de Westergasfabriek (Amsterdam) en het was stervensdruk.

Om 12:00 zouden de deuren open gaan, dus om 11:45 stonden we te wachten – in een gigantische lange rij, waar we iets van een half uur in gestaan hebben voordat we binnen waren. Eenmaal binnen liepen we direct naar de Modern Warfare 2 stand; om daar weer in de rij te gaan staan. Tja, MW2 was toch echt wel een must-visit voor mij. Helemaal omdat hij speelbaar was!

mw2event

Na 1,5 uur in de rij te hebben gestaan, mochten we met een klein groepje naar binnen. Eerst werd de trailer weer getoond – deze keer met special effects (zoals wind die in je gezicht geblazen werd) en daarna mochten we welgeteld 3 minuten spelen.

Door de tijdsdruk (en de adrenaline van het mogen-spelen?) was het allemaal heel erg hectisch. Maar ook het level zelf was heel erg druk en hectisch. We speelden de co-op mode Spec Ops, we gingen meerdere keren dood en we herspeelden dezelfde missie meerdere keren. Al-met-al was het wel heel vet, maar ging allemaal net even te snel om goed te zien wat er allemaal nieuw/anders was ten opzichte van deel 1. Het stuk wat we speelden had ik ook al in filmpjes gezien en was daarom weinig verrassend – helaas. Maar toch ging ik weg met een goed gevoel en heb nu nog meer zin in 10 november.

Ik wil ook nog eventjes vriend Craggie heel erg bedanken dat hij toch geduldig 1,5 uur met mij in de rij wilde staan, helemaal omdat Modern Warfare 2 hem totaal niet boeit 😉

Hieronder nog eventjes een impressie van wat we gespeeld hebben. Het zijn niet onze beelden, maar wel hetzelfde level van wat wij speelden: