Afgelopen weekend stond weer grotendeels in het teken van games.

Zaterdagavond kwam vriend Craggie helemaal vanuit Almere over. Uiteraard om elkaar weer even te zien / spreken, maar ook natuurlijk om te gamen.

Burnout Paradise stond op het programma en dan voornamelijk het nieuwe eiland (Big Surf Island). Daar uren doorheen gescheurd (terwijl Lies op de bank de World of Warcraft aan het verkennen was), daarna nog beetje Dirt gespeeld en toen was het alweer 3:00 en doken we ons bed in.

De volgende morgen lekker ontbeten en toen nog beetje GRID en Burnout Paradise gespeeld. Einde van de middag vertrok hij weer huiswaarts en heb ik Resident Evil 5 weer eens opgepakt, beetje Monkey Island SE en toen uiteindelijk nog even Battlefield 1943 en Call of Duty 5.

Druk weekendje dus. Met veel games en veel gezelligheid.

Volgend weekend zal ook weer heel kewl worden, maar dan zonder de games. Dan ga ik namelijk weer motorrijden. Voor het eerst op een motor sinds ik m’n rijbewijs heb.

Heb een Yamaha XJ600 gehuurd voor het weekend en ga dus lekker door Dordt touren… lekker rijden en zondag (is het plan) even langs in Almere. Kewl kewl kewl. Heb er nu al zin in!