Afgelopen weekend zat ik weer eens in Almere. Vrijdagavond met de trein naar Almere gereist. Samen met Jaz en Craggie naar de bios geweest – Terminator 4 gezien, best vermakelijke film. En toen nog even beetje gegamed en uiteindelijk om 2:15 gaan slapen.

Volgende dag samen met Craggie ff de stad in gegaan en daarna gingen we brommers motors kieken.

Bij een aantal zaken langs gegaan en naast het passen van wat helmen, heb ik ook op een aantal motoren gezeten. Beetje proefzitten. Over 2 weken afrijden en dan mag ik ook echt proefritjes gaan maken.

Heb al wel weer aantal super gave motoren gezien. Vond altijd de choppers heel erg mooi, maar nu begin ik ook de naked-bikes steeds gaver te vinden.

Zoals de:

yamaha-xjr1300

Yamaha XJR 1300

suzukibandit

Suzuki Bandit

l_CB600F-green-09-homeHonda CBF600 Hornet