Ik wil heel veel doen. Ik wil heel veel leren. Ik wil heel veel kunnen. En ik begin ook met heel veel dingen. Maar ik maak ze niet altijd af.

Hou het vaak niet zo lang vol. Na een tijdje – dagen, weken, maanden – is m’n motivatie op en ben ik erop uitgekeken. Dan heb ik weer behoefte aan nieuwe dingen.

Of als het ‘verplicht’ wordt, dan is het ook niet meer leuk.

Een terugkerend patroon is het proberen te sporten. Dan ga ik weer eens hardlopen, paar weken en dan wordt het ‘moeten’ en dan doe ik het niet meer. Of minder snoepen. Of proberen regelmatig te tekenen. Dat hou ik een paar weken vol en dan komt er weer iets nieuws langs. Zoals motorrijden – wat ik nog steeds ontzettend leuk vind, gelukkig.

Maar we gaan het nu toch weer proberen, hardlopen/sporten en ook het regelmatig tekenen (en dan ter motivatie hier weer de tekeningen plaatsen).

Dus val me maar lastig – net als Paul doet – met vragen hoe het ermee staat. Dan zal ik jullie weer eens wat laten zien 😉