Afgelopen dagen druk geweest. Afgelopen tijd vooral druk geweest met motorrijlessen. Elke week had ik er 2 (soms zelfs 3). Allemaal omdat mโ€™n AVB de 28e juni verliep (vandaag dus). En daarvoor moest ik dus โ€˜evenโ€™ afrijden.

Maar het intensieve lesschema heeft gewerkt, ik heb afgelopen vrijdagmiddag afgereden (om 14:55 om precies te zijn) en het ging goed. Ik reed over dijkjes (hele mooie dijkjes hier in Dordrecht) en ik reed over de N3 (autoweg) en ik reed door woonwijken (de Staart en Dubbeldam) en toen waren we alweer terug en kreeg ik een hand ter felicitatie.

Morgenochtend naar het gemeentehuis om daar mโ€™n motorrijbewijs aan te vragen (duurt 5 dagen) en dan maar eens beetje rondkijken voor een mooi beginnersmotortje. En ook maar eens een helm kopen en dan een motortje huren. Moet wel blijven rijden natuurlijk, helemaal nu ik niet meer 2 keer per week de gelegenheid heb ๐Ÿ˜‰

Wil hierbij nog even mโ€™n motorrijscholen bedanken. Allereerst Verkeersschool Van Der Weij in Almere. Daar heb ik de basis geleerd, het omgaan met de motor en de AVB. Onder les van Marja heb ik het nodige geleerd. Mocht je dus een goede motorrijschool in Almere zoeken โ€“ kijk dan even daar.

En dan natuurlijk mโ€™n rijschool hier in Dordrecht, rijschool Content. Daar heb ik heel prettig les gehad in het rijden op de weg met de motor. Heel goede, persoonlijke begeleiding en altijd flexibel met de lestijden en aantal keren per week. Heel prettig.

En nu het vervolg, echt solo de weg op en rijden. Ben benieuwd ๐Ÿ˜‰