Gister weer op de motor gestapt. De laatste keer dat ik dat gedaan had, was het nog 2008 en was de maand nog augustus. Had dus alweer 7 tot 8 maanden niet meer gereden. Maar het begon weer te kriebelen – zeker door het mooie weer. Dus weer een motorles gedaan en dat ging verrassend goed.

Het was eventjes inkomen, maar al snel zat ik weer vertrouwd de motor te besturen en lekker te rijden. En de omgeving droeg daar ook zeker aan bij. Lekker door Dordrecht rijden, schitterende stad met mooie kronkelstraatjes, dijkweggetjes en lekker het gas open op een aantal dijkjes. Heerlijk.

Aanstaande dinsdag gaan we weer. Nu dus maar eens keertje gaan kijken voor wat kleding, want heb nog geen laarsen of broek. De rest kan ik lenen, maar dat niet. En 100+ in je spijkerbroek is niet zo fijn. Dus eerdaags even naar de motorwinkel en m’n eerste echt motorkleding kopen.

Heb er echt weer super veel zin in.

En dan ooit zoiets kopen. Gaaf!

bnm-017