Na al dat grafisch geweld, nu maar weer eens een post met tekst. Eventjes bijpraten en ondanks dat het vandaag 1 april is, gewoon serieus bijpraten zonder grappen en grollen. Vooral veel veranderingen te bespreken, dus let’s get starting! Weet alleen ff niet waar te beginnen, is alweer veels te lang geleden dat ik gewoon u allen in tekst heb bijgepraat.

Ok. Laten we dan maar beginnen met werk. Zoals ik onlangs al meldde, ga ik switchen van baan. Vanaf maandag 13 april werk ik bij DPDK. Volgende week dinsdag is m’n laatste dag hier en dan een paar daagjes vrij. Lekker niks doen, een iPhone halen en lekker gamen op de Xbox. En uiteraard ook weer veel tekenen.

En we gaan over op het onderwerp tekenen, gaat namelijk steeds beter. Sinds ik in Barendrecht werk – en dus elke dag met de trein reis – teken ik elke dag meerdere pagina’s van m’n schetsboek/dummy vol. Begin beetje een manier te vinden hoe te tekenen, beetje eigen stijl te krijgen en ook een juiste balans te vinden met het plaatsen van m’n tekeningen op m’n schetsblog. (zeker even kijken!)
Daarnaast heb ik me aangemeld voor een tekencursus, welke 20 april zal beginnen en ik 10 weken lang zal volgen. Heb er echt ontzettend veel zin in en hoop er heel veel te leren.

En tijd voor het volgende onderwerp: gaming. Qua games is er allemaal niet heel veel veranderd. Ik game nog steeds veel, alleen de games wisselen soms nog wel eens. Na een tijdje Fable 2 en Fallout 3 te hebben gespeeld (met uiteraard de dagelijkse porties Call of Duty tussendoor) ben ik sinds vorige week helemaal verslingerd aan Resident Evil 5. Een spel waar ik het helemaal niet van verwacht had, want meestal vind ik Resident Evil veels te grof en gruwelijk. Maar deze is veel meer actie-gericht en dat past veel beter bij mij. Ook onlangs met Paul O. begonnen met online gamen. Na hem eerst te hebben overtuigd om een Xbox360 te kopen, nu eindelijk over kunnen halen om het online-pakket erbij aan te schaffen EN dan ook nog eens Call of Duty 4 te kopen. Dus nu hebben we al een aantal keer ’s avonds lekker zitten knallen (in combinatie met een hele hoop gevloek en gelach als het weer eens compleet de mist in gaat). Dus gaan we snel nog eens doen.

Ook andere dingen zijn veranderd. Ga nu bijvoorbeeld elke ochtend met het fietsje naar het werk. Eerst lopen naar de trein, dan 15 min met de trein (en tekenen) en dan nog eens 15 min op de fiets. Heerlijk. Zelfs als het regent is het fietsje vele malen prettiger dan de bus. En nu het weer ook echt de lente gaat vertegenwoordigen, is het fietsen nog eens 10 keer zo lekker.

En het veranderende weer heeft nog meer teweeg gebracht: krijg de kriebels om weer motorrijles op te gaan pakken, weer te gaan hardlopen en om andere sporten te gaan doen. Wat een beetje zon al niet kan doen met een mens.

Zo. Zijn we weer beetje bijgepraat. Zal proberen wat eerder iets van me te laten horen, anders maar beetje dooie boel hier.