Het is alweer bijna een maand stil hier op het eilandje, maar was op zich wel druk bezig geweest.

Afgelopen weken meer gaan tekenen en daarom dus ook 2 blogs erbij gemaakt. Eentje voor m’n schetsen (www.rakso.nl/draws) en laatst eentje waar ik m’n comics wilde gaan plaatsen (www.rakso.nl/comic). Maar vind het allemaal beetje rommelig worden, Rakso zelf wordt minder vaak ververst en het is niet duidelijk als er nieuwe tekeningen zijn. En dat vind ik niet prettig 🙂

Dus nu gaan we alles binnenkort maar eens combineren. De schetsen en de comics zullen hier gewoon geplaatst worden, maar wel in andere categorieen. Moet nog even kijken of ik het gewoon op de frontpage gooi – is wel zo leuk en daardoor is er meer afwisseling qua posts.

We zullen zien. Maar we gaan in ieder geval af van de 3 verschillende losstaande blogs, het wordt er gewoon weer 1 met alle creatieve uitspattingen erin 🙂

(met dank aan Paul voor de tip)