Het is eventjes stil geweest. Het moet ook niet gekker worden, maar heb gewoon twee volle weken niks gepost. Niks van me laten horen (behalve dan m’n geTwitter). De bak met posts was een beetje op, de inspiratie was leeg, de verhalen waren opgedroogd. Maar ik heb goed nieuws: er zijn weer posts in het verschiet!

– Zit vol met goede ideeen voor posts. Wil nog iets schrijven over hoe ik weer helemaal into Burnout Paradise ben en het nu zelfs nog topperder vind dan een jaar geleden.

– En ik wil schrijven over de fotocursus die ik afgelopen weekend volgde. De mooie fotos die ik maakte showen en vertellen over dat ik nu veel meer weet van Digitale Fotografie.

– En misschien dat ik wel iets ga vertellen over dat ik m’n tekenen weer heb opgepakt.

– En uiteraard moet er ook geschreven worden over de gigantische krabpaal die eindelijk geleverd is en dat de katten het helemaal geweldig vinden.

Denk niet dat ik ga schrijven overdat ik sinds kort officieel in de gemeente Dordrecht ingeschreven sta, dat vind ik niet heel erg boeiend om hier te plaatsen.

En dan vergeet ik nog bijna dat ik ook vol enthousiasme wil gaan vertellen over Auditorium. Over Indie-games in het algemeen eigenlijk.

Genoeg te vertellen dus. Alleen moet ik het nu dan ook nog ff gaan doen. Hopelijk ga ik m’n inhaalslag dit weekend beginnen. Ik weet dat u allen niet kan wachten op een update, maar in de tussentijd: volg dagelijkse beslomeringen maar op Twitter.