Vanochtend gelijk met L. opgestaan – om 6:30 dus. Had ik zin in, kon ik nog even gamen (“én de afwas!” riep L. meteen).

Maar eerst zelf geperste jus d’orange gemaakt. Had van de week m’n sinaasappelpers weer in een doos gevonden en dus nu een heel net vol perssinaasappels liggen. Aantal doormidden gesneden, prrrrrrrrrrrrrr op de pers en toen lekker (én gezond) de dag begonnen.

Toen eventjes gamen (Fallout3) en toen aan het werk. Maar het vroege opstaan had ook z’n nadelen. Zo merkte ik al snel dat m’n ogen alweer neervielen. Vraag me af of het gamen tot 1:00 gisternacht daar ook iets mee te maken kan hebben.

Snel maar de Senseo® aangezet en kop koffie gemaakt. Hele grote mok met koffie. En melk. En suiker. En de Senseo® bleek kapot want de koffie was waterig en smaakt echt als soort van slootwater. Dus alsnog geen koffie. En melk en suiker verprutst. Bah.

Denk dat ik het voortaan maar gewoon weer bij jus d’orange hou. Het liefst vers geperst. Want die was vanochtend wél lekker!