We zijn alweer halverwege de nieuwe week, maar toch wil ik nog even terugblikken op het afgelopen weekend. Want dat was een heerlijk weekend.

Het begon vrijdag. Na werk in de trein gesprongen en naar Almere getraveled. Daar aangekomen even samen met vriend P. een patatje gegeten en daarna naar de bios – Seven Pounds. Je zus, wat een mooie film. Goed, indrukwekkend en gewoon een top aanrader. Niks geen vette actie, niks geen science-fiction, gewoon een goed verhaal en een emotioneel eind. Durf zelfs toe te geven dat dit – naast de Green Mile – de enige film is waarvan ik een brok in m’n keel kreeg. Na afloop naar het huisje van P. (en E.) gereden en daar nog lekker gezeten – totdat we tegen 3:00 het bed in kropen.

Zaterdag beetje uitgeslapen en toen lekker op de bank Bolt gekeken. Jaja, nog niet eens in de bioscoop en nu al op de tv. Het kán in Almere! Na Bolt – blijft een leuke film – nog eventjes de stad in gegaan. Daar alle speelgoedwinkels afgelopen op zoek naar de ultieme Lego-auto. Waarom? Omdat we weer die drang voelden om te gaan Lego’en. Maar dan wel een grote, vette auto met heeeeel veel stukjes.
En dan is het plan dat ik (of vriend P.) eerst de hele auto bouwt… hem dan weer uit elkaar haalt en dat dan de ander ervan kan genieten. Wat we erna mee moeten; geen idee. Maar zal wel goedkomen – maar nu nog eentje vinden. Deze is bijvoorbeeld wel super dope!

Bedenk me ineens dat ik vroeger al 2 super gave vrachtwagens had, die nu in stukjes in een grote bak met Lego liggen. Dus wellicht dat we daar ook al heel blij mee kunnen worden. Wordt vervolgd iig 😉

En toen ’s avonds feestje bij broeder J. en z’n vriendin E. Daar lekker confetti rondgegooid en aan het einde van de avond onze kelen schorgezongen met Lips. Super leuk als party game! Zou het niet voor mezelf hoeven, maar om samen met een groep vrienden te spelen: lachen gieren brullen (letterlijk!).

En zondag was meer een rustig bijkom dagje. Opgestaan, ontbeten en toen weer 2,5 uur terug naar Dordt. Daar aangekomen beetje gehangen, wat dozen (die er al sinds eind november stonden) uitgepakt en toen was het weekend alweer voorbij.

Zo. U bent bijgepraat en ik ben klaar.