Het afgelopen weekend was een lang weekend. Had donderdagmiddag en vrijdag vrijgenomen van m’n werk en had dus totaal bijna 4 dagen vrij. Heerlijk.

Donderdag ’s avonds met vriend Craggie naar RocknRolla geweest. Hele gave film van de maker van Snatch. Hebben lekker zitten lachen en was dus een geslaagde avond.

Toen vrijdag kwam m’n neef Rick hierheen. Ergens begin van de middag was hij hier en toen hebben we – met een paar tussenposen om te eten en boodschappen te doen – gegamed tot 3:00 (’s nachts ja). Lekker veel verschillende games gedaan en ons dus uitstekend vermaakt.

De favorieten van de dag:

http://www.youtube.com/watch?v=FheKrjwAMGI&fmt=18
Castle Crashers


Geometry Wars 2

De volgende ochtend vertrok mijn neef en maakte plaats voor de volgende gast: Mirella, een vriendin van Lies – uit Spanje. Daar dus heel de rest van zaterdag en zondag mee gekletst en gehangen. Zaterdags heeft zij voor ons gekookt (stampot andijvie, echt super lekker) en zondags heb ik gekookt (patat gehaald bij de snackbar). En toen ging ze weer een halte verder, naar een andere vriendin.

Al met al dus een druk weekend, vol visite en bezigheden, maar ook super gezellig. En nu is de week alweer begonnen en ben ik over een kleine 2 weken alweer jarig 😀