Het zal eens niet zo zijn. Dit nieuwe design staat nog niet eens twee maanden online en ga er nu alweer aan sleutelen. Mis toch een directe knop naar reacties, dus ga dat toevoegen. Misschien hier-en-daar iets tweaken aan het overall design.

Ook komt er eerdaags een nieuwe versie van WordPress (2.7) uit. Daar zal u als gebruiker niet zoveel van merken, maar ik als schrijver ga hier veel plezier mee beleven. Er zitten zoveel nieuwe dingen in, zoveel meer gebruiksgemak en dat gaat het plezier in het posten ook weer verhogen.

En ga maar weer terug naar categorieën. Sinds ongeveer 1,5 jaar deed ik mee aan de hype om al m’n posts te taggen… maar vind het eigenlijk helemaal niet nuttig en zie meer nut in het al-oude categoriseren. Dus dat wordt dus 1110 posts in categorieën proppen. Mmmm. Heb er nu al zin in 😉