Gister vierde ik m’n verjaardag, ben officieel morgen pas echt jarig – jeej \o/ – maar vierde het dus gister voor vrienden en familie. En er kwamen er veel.

Totaal zo’n mannetje of 25 langsgekomen. Het was super gezellig en tegen 1:00 keerden de laatsten weer huiswaarts. Wij ruimden nog even op en deden de afwas en kropen tegen 2:00 ook ons bedje in.

Vandaag is beetje rustdagje. Morgen komt er nog wat visite en ben ik echt officieel jarig-jarig.

Heb trouwens gister mooie dingen gekregen. Aantal DVD’s, tweetal kookboeken, hardloop-sokken, accessoirevoor m’n Xbox360 en een berg cadeaubonnen en geld. De berg is zelfs zo groot dat ik er zeker 2-3 games van kan kopen! En nog een mooie taart met mijn gezicht erop – don’t worry, was nog steeds heel erg lekker!

En toen vanochtend kreeg ik Lies d’r cadeautje (“zodat je er vandaag al plezier van kan hebben“): Call of Duty : World at War.

Heel gaaf dus en was echt een super verjaardagsfeest. Dank iedereen die er was!