Dit weekend is het zover. Dan ga ik semi-definitief verhuizen naar Dordrecht.

Semi-definitief wil zeggen dat ik wel al m’n spullen hierheen verhuis, wel hier echt-echt ga wonen, maar ik hou nog even m’n huis aan in Almere – kan hem onderverhuren aan vrienden.

Wel spannend hoor, heb nog nooit officieel buiten Almere gewoond. Heel m’n leven (op de laatste paar maanden na) in good-old vertrouwd Almere gewoond.

Dus vanavond naar Almere, laatste nachtje (waarschijnlijk) slapen in wat 2,5 jaar mijn huis is geweest. Vanavond nog eventjes met vrienden naar de bioscoop (James Bond!) en dan morgenochtend vroeg eruit, spullen uitzoeken, uit elkaar schroeven en in een klein vrachtwagentje laden. Dan samen met vriend Craggie naar Dordrecht, daar alles weer uitladen en weer in elkaar schroeven.

En dan ben ik gemoefd. Naar Dordrecht. En dan woon ik semi-definitief samen met Liessie.

Spannend! 😛