Categorieën
Games

Mirror’s Edge

Had laatst al iets gepost over Mirror’s Edge, maar vandaag is de officiele final trailer gereleased. En vind hem zo vet gaaf kicke rete-kewl dat ik hem een plek op de frontpage gun.

Dus bij deze:

8 reacties op “Mirror’s Edge”

Ja, ik had de demo al even op m’n PS3, nu weer opnieuw gedownload, maar bij de wallrun-turn-jump combo haak ik na 10x proberen toch weer af. Het is toch niet mijn ding, in GTA IV schijn je ook heel mooi van dekking naar dekking te kunnen sliden, maar daar heb ik ook altijd ruzie mee, sta ik opeens de verkeerde kant op te richten en wordt in mijn rug geschoten… Valkyria is denk ik meer mijn ding.

Valkyria, ken ik niet. (En na even gegoogled te hebben). Mmm… Soort van Japanse RPG? Beetje ala Final Fantasy?

Ik had ook wel eventjes moeite met het wallrun-turn-jump combo stukje. Maar na een paar keer proberen lukte het met uiteindelijk. En als je dat eenmaal gelukt is, kan je verder en krijg je zelfs nog een stukje verhaal – waar je heel veel vrijheid krijgt en echt heel lekker kan rondrennen.

PS3 is wat meer Japans en X360 wat meer westers. Het stomme is dat ik vroeger een PS1 en een PS2 had. En toen wilde ik niks van de Xbox weten. Maar sinds ik mijn Xbox360 heb, vind ik de controller prettiger, de games gevarieerder en online stukken sterker. Zijn natuurlijk wel paar mooie dingen te zeggen voor PS3, maar ja… ze hebben allebei iets unieks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *