Gister met hulp van vriend Craggie, m’n moeder en Bart en Sandra (de nieuwe bewoners van mijn oude huis) al m’n spullen verhuisd. Eerst alles inpakken en inladen. Toen nogmaals het huis doorlopen en uiteindelijk reden Craggie en ik begin van de middag richting Dordt.

Daar aangekomen eerst de box/berging leeggeruimd, toen alle dozen daarin, het bed en de kast meteen naar boven. Toen weer alle troep die uit de berging kwam naar de stort gebracht. En toen nog even het bed in elkaar geknoopt. Avond afgesloten met pizza.

En vandaag dus de kast in elkaar gezet, allerlei gaten lopen boren en dingen bevestigd en opgehangen. En buiten sneeuwt het – gelukkig vandaag en niet gister 😉

De komende 1-2 weken zal ik dus langzaam m’n dozen gaan uitpakken, spullen uitzoeken (en veel ook weggooien) en dan ben ik klaar. Maar ben dus nu al wel verhuisd en woon nu nog echterder in Dordt.

Samen met Liessie!

Jeuwj! o/