Meestal is mijn agenda vrij leeg, als iemand iets wilde afspreken dan kon ik eigenlijk al heel snel. Hoefde niet iets af te spreken voor wéken in de toekomst. Sterker nog, heb niet eens meer een echte agenda – maar soms wel nodig trouwens. Maar die lege agenda gaat veranderen…

Vanaf aankomend weekend (lees:morgen) begint de drukte. Morgen is het begin van een drukke maand.

Morgen komen er familie, vrienden en ander gepeupel langs om een stukje vlaai te eten ter ere van mijn verjaardag. Wordt een drukke boel, totaal 20-30 man die eventjes langskomen. Maar ook een gezellige boel en heb er dus ook super veel zin in. Maar druk dat wordt het wel.

Dan zondag, eerst beetje puinruimen en dan eventjes terug naar Almere. Ga binnenkort (zie volgende paragraaf) een groot deel van m’n spullen verhuizen naar hier (Dordt) maar daarvoor moet ik nog wel het een-en-ander uitgezocht hebben. Dus we (lees:ik) gaan zondag eventjes heen-en-weer terug naar Almere. 2+ uur in de trein heen, spullen uitzoeken, spullen weggooien, spullen inpakken en dan weer 2+ uur terug in de trein naar Dordt. Moet maandag wel gewoon weer hier zijn, want dan ben ik echt-echt jarig en dan komt er ook nog wat visite langs.

En na maandag m’n echte-echte verjaardag de rest van de week gewoon werken. En dan volgende week zaterdag vrachtwagentje samen met vriend Craggie m’n bed, m’n mooie IKEA-blokjes-kast en een aantal dozen met spullen verhuizen. Dus hele dag ook weer druk bezig met uitzoeken, uit-elkaar-halen, sjouwen, rijden, sjouwen en weer in-elkaar-zetten.

En dat is dus de korte termijn drukte. Daarnaast ga ik binnenkort nog fotograveren op het Sinterklaasfeest van Lies d’r werk, gaan we begin december een weekendje bij vrienden op visite in Madrid en kort daarna is Lies jarig, vriend Craggie jarig, kerst en dan is het alweer oud-en-nieuw.
Druk druk druk dus. En dan heb ik nog niet eens alle gave games die er nu uitkomen meegerekend…

Mocht iemand dus zin hebben om een keertje een weekend iets af te spreken, ergens halverwege januari 2009 moet wel lukken 😉