Gears of War 2, het vervolg op het immens populaire Gears of War (deel 1, inderdaad, goed geraden). Het moet beter, mooier en groter worden dan zijn voorganger.

Heel de wereld wacht erop. Nou ja, heel de hardcore-gamers-wereld. En dan ook nog eens alleen de Xbox360 bezitters. Heel de wereld. Maar ik niet.

Vond deel 1 leuk, maar merk dat ik vooral in de singleplayer veel lol heb beleefd. Daarna was het op multiplayer gebied wel eventjes leuk, maar dat was snel voorbij. De gameplay van bijvoorbeeld Call of Duty ligt mij toch beter. Lekker knallen, niet rennen en dekking zoeken en moeilijk doen en constant maar neergehaald worden.

Dus begin november (de 7e geloof ik) zal ik niet voor de winkel liggen te wachten. Denk dat ik nog eventjes een weekje langer wacht, dan is Call of Duty: World at War er. En die vind Lies ook leuk om te spelen – denk ik.

Of zal ik toch m’n centjes nog eventjes in m’n broekzak houden? We kijken nog wel even. Ben ook nog eens jarig en wie weet 😉

Dit laatste kwart-jaar komen er weer een aantal mooie spellen uit. Dus we zullen moeten kiezen. En dat is lastig.

http://www.youtube.com/watch?v=4XjHaXckAag