Een eiland in de oceaan van weblogs

Wie wil?

Ik zie net dat ik een guest-pass heb voor Team Fortress 2 (PC). Echt heel kewl om online te spelen, doe het alleen zelf niet zo vaak meer. Speel vaker op de Xbox360 – en dan Call of Duty 4.

Nu heb ik dus een zogenaamde guest-pass waarmee je gratis op je PC Team Fortress 2 eventjes kan spelen. En aangezien ik niet heel veel vrienden heb die online op de PC gamen, hierbij de vraag: wie heeft er interesse?

Laat me weten voor 20 oktober, anders issie niet meer geldig. Heb ook nog volledige (gratis!) kopies van HalfLife2 en HalfLife 2 : Episode 1… voor wie deze nog niet gespeeld heeft. Hiermee krijg je de volledige versie van HL2 of HL2:Episode 1!

Heb je interesse, laat dan in de comments een berichtje achter en vertel waarom jij moet krijgen (en uiteraard wat) 😉