Een eiland in de oceaan van weblogs

Uitverkoren held

Enige tijd geleden had ik me aangemeld voor de beta-test van Battlefield Heroes (op de PC). Nooit meer aan gedacht, maar vorige week ontving ik ineens een email met daarin inlogcodes en een test-key. Daarmee kan ik nu dus BFH spelen in de beta, mits ik wel eventuele fouten (zogenaamde bugs) en screenshots post.

Helaas mag ik hier op Rakso niks laten zien, dus u zal het moeten doen met mijn posts.

Weet ook niet of ik het heel lang zal spelen, maar dat zullen we nog wel zien. Vanavond eens ff kijken.

[update – 09-08-2008]
Kan eigenlijk deze post wel weer verwijderen. Gisteravond eventjes geprobeerd de beta te installeren, maar kreeg het ding echt niet aan de praat. Uiteindelijk maar de hoop opgegeven, game al genoeg op de Xbox. Maar was wel ff nieuwsgierig en voelde me heel eventjes heel bijzonder. Helaas duurde dat bijzondere gevoel niet zo lang. Mmm, ben dus niet zo’n goede testpersoon 😉