Het begon allemaal vrijdag.

Lies was getuigen bij de bruiloft van Gaab en Mirella. ’s Ochtends vroeg daarheen gegaan en lekker ontbeten. Verder getut en uiteindelijk mocht ik ook tegen 14:00 erbij. Toen om 15:00 getrouwd in het mooie oude stadhuis van Dordt.

En na een rondwandeling in Dordrecht – onder begeleiding van een gids – hebben we daarna lekker in De RaedsKelder verder gefeest; onder begeleiding van een spaans bandje lekker van het Spaanse buffet gegeten. Smaakte goed, de sfeer was goed, kon niet beter. Een hele mooie bruiloft dus.

Zaterdag lekker uitgeslapen en in huis gerommeld. Toen ’s avonds naar Almere gereden en daar even bij m’n vader en Annelies langs – want m’n paps is met pensioen en dat moest geviert worden. En daarna nog met broertje Jaz en z’n girl naar de bioscoop gegaan. Wall-E was de film en het bleek een uitstekende keuze.

Echt een Pixar-waardige film; leuke humor, leuke karakters en het mooiste was eigenlijk dat er (in het begin) heel weinig gesproken werd. Maar alles was wel duidelijk en dat was echt heel gaaf.

Na de film weer huiswaarts gekeerd – waar we dus pas tegen 1:30 in bedje kropen. En zondag lekker lui gedaan. Beetje in huis gehangen, Lies studeerde en ik rende weer rond in game-land. Had Devil May Cry 4 weer terug en daar dus even lekker monsters geslashed. En voor de rest nog beetje lopen schieten in HalfLife2 en in Call of Duty 4.

En toen slapen en vanochtend weer op om te gaan werken. Nog drie weekjes. Dan kan ik iets later opstaan en lekker thuiswerken.  Nog even volhouden dus 😉