Een eiland in de oceaan van weblogs

Ongewenste leegte

Had me zo mooi voorgenomen om vaker te gaan posten. Eventjes lukt dat en dan ga ik weer teveel werk maken van een post en dan zijn we alweer een week verder en heb ik nog niks gepost.

Heb op de achtergrond al een week een post liggen met als onderwerp de tig films welke de afgelopen weken zijn bekeken. Maar ja, hij is nog niet helemaal af. Het onderwerp is er, maar neem gewoon eventjes niet de tijd om hem af te maken. En zolang hij op de achtergrond staat, heeft u er ook niks aan. Leest een beetje lastig, als het nog niet gepubliceerd is. Dus daar moeten we ook (binnenkort) mee verder.

Daarnaast wil ik mezelf sowieso meer gaan uiten. Meer schrijven op Rakso en ook meer tekenen (wat ik misschien ook wel ga showen hier). Verwacht dus meer creatieve uitspattingen hier op het eiland Rakso.

Momenteel bezig met de laatste paar daagjes bij Qi. Projecten afronden en overdragen; en daarna de volgende stap des levensch maken. Hou jullie op de hoogte, uiteraard.

Komt er allemaal aan. Nog eventjes geduld, lieve mensen 😉

– deze post nu ook… voelt nog niet helemaal af-af… maar wil hem gewoon plaatsen en dan passen we hem in de loop der tijd wel verder aan… beetje bijschaven, moet kunnen toch? –