Het zou vreemd zijn als ik eens niet enthousiast over iets ben. Elke keer is het wel weer wat anders. Ene moment is het een film, andere keer muziek, dan weer een gadget, maar meestal gaat het om een spel.

Deze keer ben ik helemaal enthousiast over het spel Geometry Wars: Retro Evolved 2

Eigenlijk is het heel simpel. Je stuurt met je linkerknuppel en je schiet met de rechter. En er proberen allemaal ‘vormpjes’ je schip aan te vallen. That’s it. Simpeler kan niet. Maar het ziet er ten eerste heel mooi uit en daarnaast is het nog eens fokking lastig om in leven te blijven. Je scherm wordt al snel een brij van prachtige vormen en een mix van kleurexplosies. Schitterend.

En met een zestal verschillende modes en daarnaast nog eens heel verslavende gameplay zeker een aanrader voor iedereen die een Xbox360 heeft.