Categorieën
Lifeblog

Bijna en daarna

Volgende week is m’n laatste week bij Qi. Daarna ben ik een weekje vrij en dan gaan we lekker aan de slag als semi-freelancer.

Eerst paar maandjes voor Pixelfarm thuiswerken en daarna zien we wel weer. Misschien gaan we door met freelancen, misschien blijf ik nog samen met Pixelfarm mooie dingen maken, misschien ga ik wel ergens anders aan de slag en misschien ga ik wel heel wat anders doen.

Dat is namelijk (ook) m’n doel de komende maanden. Uitvinden wat ik wil gaan doen. Wil ik blijven Flashen? Wil ik heel wat anders (politie)? Of een beetje anders (freelance)? We gaan het proberen uit te zoeken.

En uiteraard hou ik u allen hier op de hoogte.

Voelt wel weer lekker, regelmatig posten. Kijken hoelang we het volhouden 😉

Één reactie op “Bijna en daarna”

Misschien is het ivm de motivatie test bij de Dordse PD niet zo handig om hier telkens 30 mogelijke keuze opties te vermelden. Gok dat dit hun eerste google resultaat wordt bij de sollicitatie 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *