Het is een beetje stil hier op het eiland Rakso.

Begin steeds minder onderwerpen te vinden om over te posten.Er gebeuren wel dingen, maar niet veel noemenswaardigs. Het komt eigenlijk elke keer op hetzelfde neer; werken, gamen, films, muziek en samen met Lies.

Daarnaast waren er wel een paar dingen anders. Zo keken we naar het EK en ging onze mood in de loop van het toernooi van euforisch naar verdrietig.

En ik zat vaker in Dordrecht dan thuis. Veel vaker zelfs, de afgelopen 4 weken was ik iets van 4-5 dagen bij mij in Almere, voor de rest zat ik in Dordrecht bij Lies. Heel langzaam trek ik daar bij in dus. Iets van 30% van m’n kleren liggen daar nu, m’n Xbox heeft daar nu ook al bijna een eigen plekje en voel me al helemaal thuis daar.

Ook ben ik druk bezig met m’n motorrijlessen. Gaat heel lekker en aankomende zaterdag zelfs het eerste examen (voertuigbeheersing). Dan moet ik ook nog theorie halen en daarna gaan we echt afrijden op de weg.

Zo. Had ik toch weer wat te melden dus. Over paar weekjes weer eventjes weekje vrij, samen met Lies. Dus nog maar ff kijken of we wat leuks gaan doen. En voor de rest dus even weinig te melden.