Een eiland in de oceaan van weblogs

Een weekend vol familie en autorijden

Het was vrijdag en ik kijk vooruit naar een weekend vol plannen.
Ik knipper met m’n ogen en *floep* het is alweer maandag en ik zit alweer op m’n werk.

Maar het weekend was een gezellig en vol weekend. Vrijdagavond bij m’n vader en Annelies gegeten en toen doorgereden naar m’n meissie in Dordrecht. Zaterdag begin van de middag naar Voorburg gereden en daar m’n neef Rick en z’n vriendin geholpen met verhuizen. ’s Avonds lekker uiteten gegaan bij de chinees en toen doorgereden naar Almere.

En zondag was het ‘omadag’ . De dag begon al vroeg doordat het dekbed Lies probeerde te vermoorden. Na wat geworstel (bleek uiteindelijk een draadje rondom d’r ketting te zijn) waren we dus allebei klaarwakker om 5:30. Toen dus maar besloten om beetje te gaan schieten op de Xbox en heb ik ook nog ff hard gelopen om 7:30 in de morgen. Daarna even omgekleed en dus naar omadag gegaan.

Alle familie kwam bijeen in Almere (incl m’n neef en z’n vriendin die we de dag ervoor nog gezien hadden) en toen stukje door Almere getoured en uiteindelijk heb ik ’s avonds pannenkoeken gebakken samen met m’n oom en m’n moeder. Die vielen goed in de smaak en onder het genot van een heerlijk avondzonnetje zijn we uiteindelijk terug naar Dordt gereden.

En toen was het al heel snel weer maandagochtend en begon de wekker te blèren dat we eruit moesten. En met een weekend van bijna 500 gereden kilometers was het behoorlijk auto-intensief πŸ™‚

Zal in de loop van de week nog wel ff wat foto’s online gooien – net als wat filmpjes van de rally πŸ˜›