En weer een post over de mooie toekomst die ons gamers te wachten staat.

Had al eerder een post geplaatst over de komst van het nieuwste deel van Grand Theft Auto, maar hoe meer ik erover hoor, hoe enthousiaster ik erdoor wordt.

Zo beloven de makers meer dan 100 uur aan gameplay – mits je er niet doorheen ragt. Aan alles wordt gedacht, wanneer de politie achter je aankomt dan komen ze ook echt vanuit het politiebureau. De toevallige voorbijgangers reageren allemaal verschillend op je acties; wegduiken, terugslaan, kop koffie laten vallen en wat dan ook. Er zullen zoveel realistische dingen in GTA4 zitten die het spel net dat beetje extra geven. Echt super gaaf. Lees hier voor een kort overzicht.

En gezien de voorgangers (GTA3 etc) zit het met de verhaallijn en zeker de humor wel goed. Grand Theft Auto heeft altijd prettige gameplay gehad, dus ik vertrouw erop dat ook dit vierde deel perfect zal aanvoelen. En zeker als je de filmpjes bekijkt, kan je bijna niet anders dan kwijlen 😛

Dus nog even wachten tot eind april en dan gaan we ons dus even een paar weken afsluiten van de buitenwereld en Liberty City weer verkennen.

gta1_thumb.jpg gta1_thumb.jpg
gta1_thumb.jpg gta1_thumb.jpg
gta1_thumb.jpg gta1_thumb.jpg
gta1_thumb.jpg