Een eiland in de oceaan van weblogs

Snor

Kanker.

Iedereen kent wel iemand die ermee te maken heeft (of heeft gehad). Blijkt zelfs dat 1 op de 3 mensen het zelf krijgen. En dat is echt veel!

Heb wel eens gehoord van de Moustache Guerillas. De actie waarbij mannen een maand lang hun snor laten staan, dat laten sponsoren en zo geld inzamelen voor de Kankerbestrijding. En dit jaar doe ik mee.

En morgen begin ik. Vanaf morgen laat ik m’n snor staan en iedereen mag me sponsoren. Nee, iedereen moet me sponsoren. Want doe het ook niet voor jan-met-de-korte-achternaam. Kom dus maar op. Hier kan je je bijdrage droppen.

En als dank zal ik elke dag een foto plaatsen met de vorderingen. En als je sponsort, mag je zelfs beinvloeden wat voor snor ik laat staan.

En mannen. Schrijf je ook in en laat samen met mij ook je snor staan. En durft je niet alleen, dan gaan we gewoon samen in een groep.

Kom op! Sponsor me of doe mee. Want zonder jullie hulp, schiet het niet op.