Een eiland in de oceaan van weblogs

Hoofd is weg

Misschien was het u al opgevallen, maar ik ben er de laatste tijd niet echt helemaal bij.

M’n gedachten verdwalen in m’n hoofd. De vlinders in m’n buik leiden me constant af en m’n hoofd zit beetje (boel) in de wolken.

Heb moeite met me concentreren, thuis weet ik niet wat ik moet doen, als ik iets begin, dan heb ik er al snel genoeg van en merk het ook met de posts op Rakso. De posts komen in zogenaamde bursts. Of ik post weinig of ik post ineens heel veel. Dat was voorheen ook wel eens zo, maar de laatste tijd komt in elke post wel het woord Lies voor 😛

En dit allemaal omdat ik een paar weken geleden een leuk meisje heb ontmoet en aan niks anders meer kan denken dan aan haar. Heb soms wel even een moment dat ik me even kan focussen op iets anders, maar zo’n moment duurt meestal niet zo lang. Altijd is er wel weer iets wat mij aan haar doet denken. En dan ben ik weer lost.

Zucht. Sorry dus.

Nee. Eigenlijk hoef ik niet sorry te zeggen, want vind het super leuk en je hoeft je niet te verontschuldigen voor iets waar je geen spijt van hebt. Dus bij deze neem ik m’n ‘sorry’ terug. Ik geniet en jullie moeten het maar gewoon even minder regelmatige posts van mij doen 😉

*zucht diep en staart glazig en met een big smile in de verte*