“Een weblog schept verplichtingen”-Paul O.

En hij heeft ook wel gelijk. Een weblog-eiland betekent dat je het ook wel beetje moet onderhouden, onkruid wieden en ervoor zorgen dat je bezoekers soms entertained worden.

Dus. Tja. Een post. Maar waarover gaan we dan wat posten? Enige wat er gebeurd is tussen de vorige post en nu is het weekend. En was dat interessant genoeg? Voor mij wel. Of het voor u interessant genoeg was, zal u zelf moeten bepalen. En de enige manier is om deze post door te lezen. Mocht u uiteindelijk besluiten dat mijn weekend voor u niet interessant genoeg was, dan heeft u pech ๐Ÿ˜‰

Maar ok. Ging vrijdagochtend bepakt en bezakt weg van huis. Naar m’n werk. Hele dag gewerkt en toen einde van de middag met de trein door naar Dordrecht. Daar aangekomen stond Liessie al te wachten op het perron. Lekker gegeten (spinazie-zalm-champignons-roomsaus- pasta-lekker) en Matchstick Men gekeken.

Toen zaterdag lekker uitgeslapen en de stad ingegaan. Mooie stad. Oud en leuke straatjes met allemaal leuke kleine winkeltjes. Deed me erg denken aan Utrecht of Groningen qua straatjes. Na een paar uur weer terug naar huis gegaan en ’s avonds weer heerlijk gegeten (aardappelpartjes, kipsatรƒยฉ, sperciboontjes met spekjes en champignons).

Zondag begon natuurlijk weer met uitslapen, toen beetje in huis rommelen, stukje gewandeld, bij Lies d’r ouders afscheid genomen van de oude auto en toen pannenkoeken gebakken. Waren dan wel American Pancakes, dus niet helemaal je-van-het… maar het smaakte wel lekker. Vroeg onder de wol, nog aantal afleveringen van The IT Crowd gekeken en toen gaan slapen.

Redelijk vroeg het bed in, want vanochtend ging om 6:00 de wekker alweer. Ik moest namelijk om 7:12 de trein al hebben om op tijd terug in Amsterdam te zijn. Viel me nog mee. Helemaal omdat ik wakker werd gemaakt door Lies. Dus beter kon niet ๐Ÿ™‚

Een heel erg geslaagd weekend dus, zeker voor herhaling vatbaar. Wat we dus volgend weekend weer gaan doen ๐Ÿ˜‰