Het schrijven van een blog is net als het maken van foto’s.

Als je op vakantie bent en je je fotocamera in je hand hebt, dan zie je overal (en dan bedoel ik ook OVERAL) mooie onderwerpen om fotos van te maken.

Maar dat kan ook als je door je eigen stad loopt. Stel dat ik op vakantie zou gaan en in Almere of Amsterdam terecht zou komen, dan zou ik ook overal mooie onderwerpen vinden om op de foto te zetten. Maar waarom heb je daar een fototoestel voor nodig? Waarom kan je al dat moois niet zien als je gewoon rondloopt?

Zo is het ook met een blog. Bij mij althans. Zolang ik niet m’n blogbril opzet, weet ik niks om te schrijven dan stomme posts over hoe m’n weekend was. Maar zodra ik even de ‘switch’ omzet dan begint het te borrelen en krijg ik allemaal inspiratie en ideeen om te bloggen.

En soms resulteert dat in een overvloed aan onderwerpen en posts. Net zoals deze. Heb er nu inmiddels alweer 3 geschreven, dus deze maar ff laten liggen.

Inmiddels 3 weken later en maar eens even dit stukje posten. Word wel eens tijd, vind u niet? 😛