Zo. Daar was dan eventjes stilte op het eiland Rakso. Dus nu weer eens tijd om eventjes bij te kletsen. Wat is er allemaal de afgelopen week gebeurd? Zal niet teveel in detail treden, maar komt erop neer dat ik veel (heel veel) gewerkt heb. Afgelopen weekend en elke dag tot 8-9-10-11 uur ’s avonds gewerkt.

Het resultaat is dan ook dat we (als Qi zijnde) totaal in 1 week tijd 4 projecten live hebben gegooid. En aan twee projecten heb ik ook meegewerkt.

M’n eerste project is Volkskrant Plakfactor. Schrijf je in en je kan een cursus doen, met video etc etc etc. Techniek is helemaal van mijn hand.

En dan was er ook het project voor Amnesty. Daar heb ik de afgelopen week samen met m’n collega Niels tot de late uurtjes (inclusief afgelopen weekend) aan gewerkt. Maar het resultaat mag er zijn. Bekijk het hier en plaats jezelf ook op het actieplein (nog een leuk weetje: ik ben ook aanwezig, kijken of jullie mij kunnen ontdekken tussen alle poppetjes – ben heel erg aanwezig! Niet te missen!)

Had dus weinig tijd over voor andere dingen. Maar nu langzamerhand weer beetje rustiger, dus nu weer tijd voor andere dingen. Beetje huisje op orde maken, beetje het gamen weer oppakken en ga ook eens kijken voor een huisgenoot. Ga het weekend even langs bij het asiel en kijken of ze een lief katte-vriendje hebben.

Nu alleen nog kijken – don’t worry, ga niet impulsief een kat meebrengen. Maar zal wel wat lieve foto’s schieten – als ik eraan denk 🙂

Zo. Nu is iedereen weer beetje op de hoogte en zal proberen het contact beetje te onderhouden…