Afgelopen weekend samen met m’n mamsk naar Zwerfkei geweest. Was op zoek naar een goede jas voor September (m’n trip naar de US). Wilde een zomerjas die ook wind- en waterdicht is. Maar niet zo’n zweterig regenjas-achtig iets.

Uiteindelijk na dus uren te hebben rondgelopen (wat een kewle winkel, zeker als je wilt backpacken) en overal te hebben gekeken… nog geen jas gevonden. Maar wel een berg andere handige spullen.

Een van de gaafste dingen zijn de drie wegenkaarten die dus m’n hele reis coveren. Kan dus nu van te voren al de route bepalen en uitstippelen. En heel gedetailleerd.

Had het al wel gedaan met Google Maps, maar kwam nu dus al erachter dat ik een omweg van 250 miles maak om een klein dingetje te zien… beetje zonde misschien. Dus dat gaan we nog eens beter bekijken.

Zaterdagavond kwamen vriend Craggie en z’n vriendinnetje eten om daarna – samen met m’n broertje Jaz en zijn vriendin -  te pokeren. Gezellige avond en moeten ze zeker vaker doen.

Zondag was beetje hang dag… beetje werken… beetje in het zonnetje zitten… en beetje series kijken. Al met al een lekker weekend dus.