Een eiland in de oceaan van weblogs

Uitleensessie

Nog een paar (5) daagjes, dan ben ik weg. Begint steeds dichterbij te komen. Vanavond ga ik beginnen met inpakken, alvast de dingen die ik toch niet meer nodig heb in de koffer stoppen. Heb er ook steeds meer zin in.

Maar gisteravond leek het wel alsof ik voor goed weg zou zijn. Craggie en brother Jaz waren langsgekomen om samen filmpje te komen kijken en na de film begon iedereen zich iets toe te eigenen.

Jaz wilde m’n DVD-speler lenen, omdat de zijne kapot was. En Craggie had wel interesse in de Xbox360, omdat die anders zielig stond te verstoffen als ik in US aan het rondrijden ben.

Dus tv-meubel naar voren geschoven, alle snoeren ontward en nette pakketjes gemaakt met kabels, boekjes, controllers en afstandbedieningen.

En zo vertrok Jaz met een doos vol chips, drank en de DVD-speler. En Craggie droeg een grote IKEA-tas waarin de Xbox360 verpakt zat samen met een stapel spellen.

Gezien de positieve reactie van Eva (Craggies vriendin) toen hij de Xbox360 naar binnen droeg (“Wow… jeeeeij!”) – lijkt het me dat het in goede handen is. Ik zal niet gemist worden, en indien men mij wel mist – is er in ieder geval wel een goede vervanging.

Nou. Hoop dat jullie beiden er veel plezier van zullen hebben. En zorg er maar goed voor, want ik wil ze uiteindelijk wel weer terug 🙂