Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Hulp nodig

Ik heb uw hulp nodig!

Enkele jaren geleden had ik schoenen gekocht. Het was de Puma Avanti
Heb er totaal 3 paar van versleten, want ze zaten gruwelijk lekker.

En nu wil ik weer een nieuw paar… maar ze zijn uit de collectie. Dus ik heb lopen zoeken op het wereld wijde web, maar kan ze nergens in mijn maat vinden. Ik zoek namelijk deze schoenen in de maat 44,5 / 45 (wat ongeveer de maat 11 in US is).

Ze zien er als volgt uit en degene die ze kan vinden (het liefst gewoon in een winkel) krijgt de credits hier op Rakso. Het mag ook via een online winkel zijn, vind het allemaal prima. Voorkeur qua kleur is wit.

avanti.JPG

Vorige

Bassline

Volgende

Relaxed het weekend in

  1. En heb je ze al??

    Groeties

  2. Uiteindelijk via-via-via-via een nieuw paar gevonden op Ebay.
    Dus die besteld en die zijn nu onderweg. Maar eigenlijk ben ik nog steeds op zoek naar nog een paar… grrrrrr
    Nergens zijn die dingen meer te verkrijgen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén