Laatste tijd wil het niet zo vlotten met Rakso en zijn inhoudelijke vormgeving. Ben druk met kijken van Heroes, voorbereidingen op m’n trip naar de US of A en daarnaast ook gewoon werken en andere bezigheden.

Heb ook niet zoveel te melden eigenlijk. Kan het wel doen, maar gewoon eigenlijk geen zin in. Maak wel dingen mee hoor.

Vorig weekend naar Antwerpen geweest met m’n werk. Verrassing en was super kewl. Tot diep in de nacht gedanst en bla. Leuk dus.

En gister naar Transformers geweest met een groep collega’s. Vond het zelf een vermakelijke film. Het verhaal zuigt inderdaad, maar voor de rest de actie echt even heerlijk. Moet kunnen zo op z’n tijd. Miste alleen het bekende transform-geluid. Maar dat mag de pret niet drukken.

De rest van de week is het werken en beetje lummelen thuis.

Zo, u ook weer beetje bijgepraat. Ik heb m’n stukje voor deze week geschreven – kan ik weer een weekje uitrusten 🙂