Een eiland in de oceaan van weblogs

Volgende stap – de auto

En de volgende stap op weg naar Amerika is gezet. Dit weekend informatie gezocht en me verdiept in het huren van een auto in de US of A. Gister aantal bedrijven gebeld en prijsopgaves gevraagd. En vandaag m’n auto gehuurd.

Het zal dus nog wel een verrassing zijn wat voor auto ik krijg (je huurt namelijk een categorie, geen specifieke auto/merk), maar ze gaven als indicatie een Chrevrolet Cobalt:

auto_cobalt_usa.jpg

En daar zie ik me wel in rondrijden hoor. Mooie bak – helemaal in het zwart issie super slick.

En doordat ik m’n autohuur-periode moest vaststellen zijn de plannen dus ook weer beetje meer verfijnd:

Ik start nog steeds in Vancouver. Blijf daar een dag of twee – beetje de stad verkennen. Dan met de Greyhound (bus) naar Seattle. Reisje van 4 uur, maar ook weer een belevenis op zich.
Dan blijf een dag en nacht in Seattle en de volgende dag haal ik m’n autootje op. En die hou ik 3 weken lang… totdat ik aankom in Chicago en weer afscheid moet nemen van m’n travel-buddy.

Nou. Nu is alles vrijwel geregeld. Moet nog even een hotelletje regelen voor de eerste paar dagen in Vancouver, nog even kijken wat voor kleding ik mee moet nemen en dan rest eigenlijk alleen nog maar aftellen tot 3 september.

43 dagen – and counting