Zoals al gezegd heb ik gister Blood Diamond gekeken. Samen met Emma. Beiden de DVD gehuurd, beiden Skype open en 3-2-1-starten.

Van te voren had ik er eigenlijk niet super veel van de film verwacht. Heb niet zoveel met Leonardo DiCaprio. Maar nadat ik de verhaallijn gelezen had en gezien had dat de film vele nominaties voor awards gekregen had… toen werd ik wel nieuwsgierig.  En achteraf een goede keuze geweest.

De combinatie van film en Skype ging super smooth en was super kewl. Echt het gevoel alsof je samen een film zit te kijken – wat het eigenlijk ook is… mmm. De film zelf was ook een goede film. Het verhaal was goed en er zat zelfs een hele symboliek in – waar ik nog wel even op gewezen moest worden door Emma, maar goed 😛

Zoek je dus een goede film waarbij de actie een ondersteuning is van het verhaal ipv de mainfactor… ga dan de Blood Diamond checken. Aanrader.