Gisteravond met Tigi en wat vrienden naar Die Hard 4.0 geweest. Had er eigenlijk niet super veel van verwacht, zeker niet door de gare 4.0 in de titel. Maar het was een heerlijke film. Lekker vol goede actie en een typische Die Hard verhaallijn.

Vond Die Hard zelfs beter dan Transformers (waar ik afgelopen woensdag naar toe ben geweest). Die Hard was echt gewoon weer lekkere old-school niet-nadenken-en-knallen-actie. Soms beetje over de top, maar dat hoort bij deze films. En Bruce Willis is als vanouds – tuurlijk ietsje ouder, maar daar heb je echt geen last van – en z’n sidekick (Justin Long) is een super gave toevoeging in de mix – grappig en goed voor de diepgang. Niet irritant ofzo.

Dus vond je de vorige Die Hard films leuk, dan moet je deze zeker gaan kijken.

Die_Hard_4_3_1.jpg

Daarna nog even wat gedronken met z’n allen en kwam dus om 2:00 pas thuis. Toen nog even zitten chatten en skypen… ja,  met Emma. Totdat ik pas om 6:00 m’n bed in kroop 😛