Afgelopen tijd druk-druk-druk (werk, klussen bij Craggie en soms beetje gamen/relaxen). Maar heb gelukkig nog wel tijd om m’n rondreis door Amerika voor te bereiden. Aanvragen van de creditcard (het schijnt bijna niet te doen zonder zo’n plastic geval), vergelijken van huurauto maatschappijen (nog steeds geen keuze gemaakt), kijken wat ik waar wil doen etc.

En heel langzaam begint het plan steeds meer vorm te krijgen, steeds meer dingen worden duidelijk en het begint steeds duidelijker te worden wat/waar/hoe etc.

Dus even een korte update over hoe het plan er nu uitziet:

Ik begin in Vancouver, blijf daar twee dagen – beetje de stad bekijken – en daarna ga ik de grens over en huur een auto in/vlakbij Seattle. Dan een dag in Seattle rondkijken. Daarna gaat de reis nog een klein stukje naar het zuiden en via Mount Saint Helens richting Yellowstone National Park. Daar twee dagen blijven en langzaam richting het oosten er doorheen reizen. Dan richting Mount Rushmore en het iets verderop gelegen Badlands National Park. Daar een dag blijven en dan richting Des Moines.

Vlakbij Des Moines blijf ik een tijdje om samen met een meisje die ik heb leren kennen daar de omgeving te checken. Dagje naar Adventureland en ook nog de het Volendam van Iowa bekijken, Pella (een stadje opgericht door Nederlandse emmigranten in 1847). Even een middagje hard lachen dus.
Dan nog beetje in de omgeving rondkijken en dan laatste 4-5 dagen in Chicago.

Dat is beetje het plan zoals het nu staat. Maar dit gaat ongetwijfeld nog aangepast worden in de komende 2,5 maand. Maar het wordt wel steeds duidelijker en komt steeds dichter in de buurt. Kan niet wachten!

77 dagen. And counting.