Een eiland in de oceaan van weblogs

Even snel

Ik maak heel wat mee, maar vind het nooit de moeite om het te posten. Maar hierbij toch even kort een update van mijn leven.

Afgelopen week was het druk op het werk, aantal dagen overgewerkt. Maar begin volgende week komt m’n jongste project online. Hou Heineken.nl maar in de gaten, wordt weer iets leuks!

De avonden wanneer ik niet hoefde te werken, zat ik bij vriend Craggie te klussen. Muren volgehangen met behang, verkeerde muur behangen, uiteindelijk toch laten zitten en vandaag uiteindelijk alles afgekregen. Morgen helpen met verhuizen en dan zit hij in plaats van op 20 minuten fietsen ineens weer op de oude-vertrouwde 4 minuten fietsen afstand. Samen met z’n meisje, in hun eigen koophuisje.

Ook ging afgelopen week NewWork online. Een mede-initiatief van een collega van mij, maar onderhouden door vele van mijn collega’s en geestverwanten bij andere bedrijven. Bekijk het, dagelijks, want er staan super slicke dingen op! Oh nog iets, de technieke opzet van de hele site… is my work. Yeah! En het wordt nog beter, dus blijf checken.

Voor de rest is het qua sporten de laatste tijd iets stiller. Beetje te druk met klussen en tussendoor – indien er tijd voor is – nog even een aflevering van Heroes bekijken. Super spannend en verslavend.

Ok. Nog een muziekje om het weekend te vieren. Enjoy!
Simian Mobile Disco – Sleep Deprivation
[audio:20070624_simian_mobile.mp3]