Categorieën
General

Scary

Ok. Gister online de tickets voor september geboekt en betaald. Dus ik kan niet meer terug – moet nu m’n reis gaan doorzetten. Whaaaaa! Scary shit!

De reis zelf is nog niet helemaal uitgestippeld, maar vlieg in ieder geval naar Vancouver op 3 september en terug op 1 oktober vanuit Chicago. Waarschijnlijk wordt het dus iets van:

  • Van Amsterdam naar Vancouver
  • Paar dagen Vancouver, auto huren en beetje omgeving checken
  • Binnenlandse vlucht naar San Francisco
  • Paar dagen San Francisco, auto huren en beetje omgeving checken
  • Binnenlandse vlucht naar Chicago (of ergens in de buurt)
  • resterende tijd in Chicago, auto huren en omgeving checken
  • Terug naar Amsterdam

Jeeeeeije.

Moet nog wel kijken hoe duur die binnenlandse vluchten zullen zijn (ongeveer), hoe ver van te voren je dat moet boeken, hoeveel een auto huren kost, wat voor bezienswaardigheden er zijn in en rondom elke stad etc.

Spannend dus en moet nog wel ‘veel’ dingen regelen en plannen.

Maar ja, ook weer niet alles aangezien er nog wel ruimte voor flexibiliteit moet blijven. Ik houd u allen op de hoogte.

6 reacties op “Scary”

Vancouver is gaaf, drie dagen is goed genoeg. Ontdek het centrum, gebruik de metro en rij naar het noorden naar Whistler waar in 2010 de Olympische Spelen worden gehouden. Ver naar het oosten hoef je niet te gaan, maar wèl naar het westen! Neem de boot of chopper naar Vancouver Island. Geweldig eiland ter grootte van Nederland (!) en doe daar een tocht door een national park. Goed begin van zo’n reis!

@Nasty: eerst maandje rondkijken en sfeer proeven. Mocht dat bevallen, kan ik altijd nog kijken wat/waar/hoe.

@Ramon: Twijfel dus inderdaad nog over de duur per stad. Wil een impressie krijgen van de steden, daarom dus paar dagen beetje de stad verkennen. En dan met een auto de omgeving checken en dan na een week een binnenlandse vlucht naar de volgende stad.

Weet wel dat iedere grote stad vergelijkbaar is met de provincie Utrecht. Amsterdam past zeg maar in het geheel in Vancouver Centrum. Het is maar wat je verkennen wil. In ieder geval kom je thuis in Nederland en besef je hoe enorm klein we zijn… 🙂

@Ramon: had inderdaad al fotos van bijvoorbeeld NewYork gezien… en de volgende dag liep ik rond in Amsterdam en was echt verbaast hoe klein onze hoofdstad eigenlijk is. Dus zal van te voren al wel beetje moeten bepalen waar ik naartoe wil, wat ik wil zien etc. Maar moet niet ten koste van de flexibiliteit gaan.

@Tamara: Ik moet idd nog ff een goede camera ergens vandaan halen. Maar hoop ook zeker dat het een mooie, leuke trip wordt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *