Een eiland in de oceaan van weblogs

Niet zoveel denken

Ik ga eens kijken of ik weer wat vlugger kan posten. Want nu is de post-frequentie rond de 1 keer per week en dat moet hoger.
Maar dan gewoon met stommere/simpelere/eenvoudigere/onzinnigere posts. Gewoon posts over niks, over iets mafs, over lekker boeiend, over mij dus. Niet zoveel denken over de posts. Gewoon schrijven en vullen die hap 🙂

Zal hieronder nog even kort de afgelope week samenvatten en dan ga ik vanaf nu korte(re) posts schrijven. Gewoon lekker kort en bondig. Tenminste, dat gaan we proberen 😛

Afgelopen week was net als alle andere weken, alleen dan anders.

Het was net als andere weken omdat ik gewoon weer elke dag op m’n werk zat, ’s avonds wat at en dan nog ff op de computer of op de Xbox zat.

Het was anders omdat we donderdag een feest hadden (Spinawards Dance) en daar tot 3 uur ’s nachts hebben gefeest en gedanst. Toen bij een collega geslapen (thanx JeeDoubleU) en toen vrijdag allemaal brak op het werk en weinig uit de vingers gekregen.

En dat waren de hoogtepunten van de afgelopen week.

Nog twee keer hardgelopen en bij vriend Craggie en z’n vriendin Eev gegourmet – ook heel leuk. Was dus weer een leuke weekje.

En nu is het Pasen.

Jeejje!