Een eiland in de oceaan van weblogs

Grote plannen

Amerika. Het land van de onbegrensde mogelijkheden – zeggen ze. Loop al jaren rond met het idee om ooit eens het land te bezoeken en te kijken hoe het is. Maar nooit echt de stap durven zetten.

Tot nu. Dacht ineens: “Gewoon doen!” en ga nu dus in september voor een maand naar the US of A. Heb nog niks concreets geplanned, maar de eerste stap is gezet met het aanvragen van m’n vakantie. En nu dat is ge-approved, kan ik concretere stappen gaan ondernemen. Route uitstippelen, ticket boeken etc.

Het plan is nu een beetje als volgt: vliegen naar Vancouver (Canada), daar een weekje blijven (dingen bekijken, sfeer proeven etc), dan met de auto/bus/trein naar San Francisco, daar een weekje blijven (dingen bekijken, sfeer proeven etc) en dan met de auto/bus/trein naar Chicago en daar ook weer iets van een weekje blijven en dan weer terug naar Schiphol.
Al met al dus drie weken met reistijd etc… dus ben totaal 4 weken daarzo. Van begin september t/m 1 oktober.

Jeeeeije!

Wel spannend, want ga helemaal alleenig. Moet me dus nog goed gaan verdiepen wat wil ik waar doen. Hoe ga ik er komen (bus of auto) etc. Veel plannen dus, maar ook weer niet teveel… want er moet ook wel ruimte blijven voor flexibiliteit en eigen initiatief tijdens het reizen. Wil wel de mogelijkheid hebben om een dag langer/korter ergens te kunnen blijven. Of gewoon via een omweg ergens naartoe te gaan. Dus het wordt wel een grove planning… maar komt helemaal goed – hoop ik.

Heb er wel al ontzettend veel zin in… dus hou jullie op de hoogte 🙂