Ben er nog hoor.

Voor u allen die zich afvragen waarom er al een week niks gepost is op Rakso, dat kwam eigenlijk omdat ik te druk met andere dingen was.

Ik moest bij iemand (noem geen namen, maar het is mijn vader) het internet fixen omdat iemand (noem geen namen, maar het is mijn vader) geprobeerd had Internet Explorer 7 te installeren. Dat was niet helemaal goed gegaan, dus mocht ik maandag na werk even langskomen. Was ook wel weer gezellig, even bijpraten met m’n paps.

Toen dinsdags gaan hardlopen met vriend Craggie – waar ik nog steeds spierpijn van heb, aangezien we 3-4 maanden niet gelopen hadden maar nu toch weer koppig ons vaste 30 minuten gingen hardlopen. En dat merkten we. Daarna nog even gezellig blijven meeeten en toen was dinsdag ook alweer voorbij.

Gister (woensdag) kwamen vriend Craggie en brother Jasper langs. Na eerst een pak met pindarotsjes en een pan spaghetti te hebben weggewerkt, hebben we daarna een filmpje gekeken (Find me Guilty РVin Diesel m̩t haar!). Wel leuke film, maar ook wel heel lang; 2,5 uur ofzo.

Vandaag heb ik thuis gewerkt, aangezien m’n monitor 1 dag nadat ik hem had opgehaald, kapot was gegaan. Maar dus vandaag werd hij (de monitor) omgeruild. Kreeg een nieuwe.

Hij werkt weer prima – moet nog maar zien voor hoelang – maar er zit een lange vet-vlek-haal op. Dus of hij echt nieuw-nieuw is betwijfel ik. Vanavond dus maar even monitor-cleaner gekocht en morgen maar eens kijken of het eraf wil/kan. En anders gaat hij gewoon weer terug 😛

En morgen (vrijdag – laatste dagje voor het weekend – jeeej) nog even hard aan de slag op werk. Super druk, vooral ik met 3-4 verschillende projecten door elkaar. Niet bepaald grappig, maar ja. Hoort er soms bij. Misschien zelfs van het weekend nog ff wat thuis doorwerken, anders redden we het niet.

Ach. Zo komen we de weken wel door. En tussentijds game ik uiteraard nog volop op m’n Xbox, werk huppelt ook vrolijk voort en ook de zon begint meer te schijnen. Lekker weer komt eraan. Heerlijk.

En dat was dus even een update. Mocht ik weer wat leuks te melden hebben, hoort u allen het. Oi