Vorige week ontdekte ik Twitter en vond het leuk. Direct in de zijbalk ingebouwd en hield het een weekend vol. Want toen de week aanbrak, bleek dat ik eigenlijk weinig te melden had.

Deed eigenlijk elke dag vrijwel niks anders dan anders. Stond ’s ochtends op, ging naar m’n werk en ’s avonds weer naar huis . Beetje eten en daarna tv / filmpje te kijken of ff gamen. En dan naar bed en de volgende dag ging het weer net zo. Weinig nieuwswaarde om te plaatsen op Twitter dus.

Uiteraard waren er uitzonderingen.

Zo at ik woensdag niet thuis, maar bij m’n moeder en Herman. Heel gezellig, maar geen getwitter.
En donderdag ging ik met collega’s naar 300 (heerlijk brute film – aanrader!). Daarna gegeten en gepoold. Bleef uiteindelijk zelfs bij een collega slapen (was namelijk 3:00) en dus was super gezellig. Misschien wel twitterwaarde, maar geen zin.
En gister (vrijdag) ben ik uiteten geweest met m’n vader en Annelies (en brother Jaz met z’n vriendinnetje). Ook super gezellig, maar ook geen getwitter.

Dus ondanks dat er toch veel ‘andere’ dagen bij zaten (zeker donderdagnacht), voelde ik niet echt de behoefte om het te gaan melden op Twitter. Had zelfs vanuit de bios kunnen smsen(want dat kan dus ook) wat ik aan het doen was, maar heb er helemaal geen enkele behoefte aan. Vorig weekend was leuk, want toen was het nieuw. Maar vandaag Twitter weer uit de zijbalk gehaald, want is beetje een hype welke mij niet ligt.

Verwacht hem ook niet snel (lees: nooit) terug te zien. Want eigenlijk is Twitter boring als je een leven hebt 😉