De afgelopen week was het ’n beetje stil hier. En omdat ik niet meer twitter, kon u ook niet meekijken met mijn dagelijkse beslommeringen.

Maar was ook niet heel boeiend. Ging naar werk, super druk op werk en dan ’s avonds kwam ik weer terug. Kookte m’n avondeten en ging daarna nog beetje gamen of tv kijken. Beetje standaardmeuk dus.

Donderdag was wel iets anders, want toen gingen we na werk samen met wat collega’s een potje zaalvoetballen. Zaaltje gehuurd voor een uurtje en spelen maar. Ging me nog best goed af eigenlijk. Aantal collega’s hadden het niet verwacht van mij en maakte dus best indruk. En dat was kewl.

Voor herhaling vatbaar? Zeker wel en ga dus ook met wat collega’s kijken of we er een wekelijks iets van kunnen maken.

Vandaag nog even samen met Craggie bij de rally (sprint) gekeken. Morgen worden er hier bij mij in de buurt ook een aantal klassementsproeven gereden van de rally, dus ga waarschijnlijk nog wel even kijken.

En voor de rest valt er weinig te beleven op het eiland Rakso. Maar zal wel proberen om – ook als er weinig gebeurt – regelmatiger te posten, want een week stilte is ook niet gezellig.

Dus tot snel. Uiterlijk tot maandag, beloofd!